Opvangtijden

Gastouder Lisette is op dinsdag en donderdag beschikbaar voor opvang.
U reserveert een plek voor de opvang van uw kind(eren). Voor de te reserveren plaats geldt per dag een minimum afname van een dagdeel. Een dagdeel beslaat vijf uur. 

Wijzigingen in de tijden van opvang en afzeggingen moeten altijd in overleg gebeuren.

Vaste dagen opvang

Bij een opvang voor vaste dagen in de week reserveer je iedere week dezelfde dag(en) en dezelfde uren. Voor afzeggingen wordt een termijn gehanteerd van twee weken. Indien niet tijdig wordt afgemeld moet toch voor de gereserveerde plek betaald worden. Het wijzigen van de opvangtijden mag tot een dag van te voren mits het gaat om een uurtje. Bij een wijziging van meer uur geldt weer de termijn van twee weken.

Flexibele opvang

Het is ook mogelijk een flexibel contract af te spreken wanneer opvangdagen of opvanguren per week wisselt. Hierbij geldt een minimale afname per week (deze verschilt per situatie en gaat in overleg). Bij een flexibel contract spreken we ongeveer 4 weken van te voren af wanneer de opvang plaats vind. Daarna gelden voor afzeggen of wijzigen dezelfde regels als bij vaste opvang: afmelden twee weken van te voren, opvangtijden een wijzigen met een uurtje tot een dag van te voren. 

BSO

In combinatie met een broertje op zusje dat de hele dag opvang krijgt bij mij, is het mogelijk een ouder broertje of zusje BSO te bieden: Buiten Schoolse Opvang. Hiervoor worden wel minimaal 5 uur per dag in rekening gebracht. In verband met mijn eigen zoontje is dit alleen mogelijk voor kinderen die op basisschool 't Startblok in Elst zitten. Het ophalen van kinderen van de peuterspeelzaal is niet mogelijk. Dit in verband met de slaaptijden van overige kinderen.